• Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
Homepage | Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Sedert 2012 zijn Jan Roelofs en partner de eigenaren van Bij Jan Slijterij @ Sfeer in winkelcentrum De Weerd te Doorwerth, die net naast de zijingang van het winkelcentrum te vinden is. In korte tijd is de zaak verworden tot een sfeervolle zaak en dienstverlening staat hoog in het vaandel.

Jan Roelofs staat vier dagen in de zaak en zijn partner twee dagen. Op deskundige wijze wordt iedereen geholpen, want vanwege zijn grote interesse voor wijn en gedestilleerd, heeft Jan Roelofs veel kennis van zaken. Mede dankzij diverse wijndiploma's, een slijterijdiploma en een cursus 'wijn en spijs' kan Jan goed onderbouwd advies geven en ook uitstekend adviseren welke wijn bij welke maaltijd geschonken kan worden.

Onlangs heeft Jan Roelofs het proeftechnische gedeelte voor het diploma vinoloog aan de Wijnacademie gehaald en en hoopt Roelofs de hele opleiding als vinoloog af te ronden. Het gaat daarbij om een opleiding op HBO niveau, dus Jan Roelofs heeft kennis van zaken van een goed glas wijn, borrelwijn en dessertwijn. Daarnaast heeft Jan Roelofs een kookopleiding gedaan bij het Stichts Culinair Genootschap Utrecht, waardoor hij goed op de hoogte is van drank die gebruikt kan worden bij het maken van sauzen.

klik hier om verder te lezen bij Assortiment

 


Adresgegevens

Bij Jan Slijterij & Sfeer
Winkelcentrum de Weerd
Mozartlaan 6
6865 GB Doorwerth

Openingstijden
Maandag gesloten

Dinsdag t/m Donderdag - 09.00 tot 18.00

Vrijdag - 08.30 tot 18.00

Zaterdag - 08.30 tot 17.00

Nieuwsbrief

Bij Jan Slijterij en Sfeer:

info@janslijterij.nl:

Recensies

Topzaak, huiselijke sfeer en een goede service.