• Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
  • Bij Jan Slijterij & Sfeer
Homepage | Ons Assortiment

Ons Assortiment

Deze brede basis en specialisatie van 'Bij Jan Slijterij & Sfeer' maakt de zaak uniek in deze hele omgeving. Heel trots zijn de Jannen op het assortiment van achthonderd soorten wijn. Ook geniet 'Bij Jan Slijterij & Sfeer' een grote bekendheid door de grote collectie whisky's en cognacs.

In deze bijzondere slijterij met een oppervlakte van 180 vierkante meter, valt verder het glaswerk op, karaffen, wijnglazen en andere cadeaus, die voor sfeer zorgen. Regelmatig zijn er ook diverse aanbiedingen van wijnen en gedestilleerd, zoals jenever, likeuren en whisky. Natuurlijk worden bestellingen ook thuisbezorgd. Regelmatig worden er whiskyproeverijen en wijnproeverijen georganiseerd. Dankzij het enthousiasme van de twee Jannen is het een genot om de slijterij te bezoeken, graag staan ze de klant te woord en geven advies over hun grote hobby. De bereikbaarheid van 'Bij Jan Slijterij & Sfeer', is goed, er is een grote parkeerplaats voor de deur.

Loopt u eens binnen voor een kado en bekijk onze prachtige selectie karaffen, vanaf 8,95 Euro, glazen in diverse modellen en een grote collectie aan wijnkoelers. Vele blikvangers voor uw tafel aankleding vindt u alleen bij ons.

Bovendien bieden wij u vele geschenkverpakkingen voor onder meer likeuren, champagne, port, jenever en whiskey aan, veelal met bijbehorende glazen.


.
Bent u benieuwd naar onze winkel? klikt u dan hier voor een sfeerimpressie.

 


Adresgegevens

Bij Jan Slijterij & Sfeer
Winkelcentrum de Weerd
Mozartlaan 6
6865 GB Doorwerth

Openingstijden
Maandag gesloten

Dinsdag t/m Donderdag - 09.00 tot 18.00

Vrijdag - 08.30 tot 18.00

Zaterdag - 08.30 tot 17.00

Nieuwsbrief

Bij Jan Slijterij en Sfeer:

info@janslijterij.nl:

Recensies

Van harte gefeliciteerd. Wens jullie veel succes met jullie nieuwe uitdaging. Met een groet uit Renkum.